Werken en Website eindelijk gestart

Na lang en ongeduldig wachten hebben we eindelijk groen licht gekregen, de vergunningen met de nodige stempels zijn ontvangen en de eerste werken zijn gestart.

Dit er ondertussen reeds gebeurd:

Het afbreken van de bestaande woning, rooien van enkele bomen, graven van putten voor de riolering, de oprit opvullen zodat deze toegankelijk is voor de vrachtwagens en als laatste uitzetten van paaltjes voor de pas noodzakelijk voor de funderingen.
(kijk maar eens naar de foto’s daar kan je reeds ’t een en ’t ander zien)

De definitieve start van de werken hebben we laten samenvallen met de start van de nieuwe website.

Via deze weg hopen wij jullie op de hoogte te kunnen houden van de vorderingen van de werken en in de toekomst ga je via de website kunnen reserveren, de promoties bekijken of gewoon op de hoogte blijven van reilen en zeilen ten huize Domaine Des Fleurs