Welkom

Maak kennis met ons project “Het bloemendomein Domaine des Fleurs”. Onze vakantiewoningen zijn gelegen te 30160 Gagnières, in het departement “DU GARD”, wij liggen juist aan de grens met het departement “ARDECHE” in het zuiden van Frankrijk, ter hoogte van de Provence. De Rhône scheidt de Provence van onze mooie Cevennen streek.

Wij bieden U zeven nieuwbouw gîtes aan, met alle comfort, uw vakantie waardig. U kan er genieten van een zwembad, de alom tegenwoordige zon en rust of van de juist naast ons kabbelende rivier de Gagnière. Deze rivier betekent geen enkel gevaar voor het domein zelf.

In de nabijheid is er mogelijkheid tot kajakken (afdaling van de Ardèche of de Cèze), er zijn mooie uitgestippelde wandelwegen, voor ieders wil en kunnen. Voor fietsers is er naar ieders vermogen fietsmogelijkheid.

Uitstappen met de wagen zijn ook mogelijk naar de nabij gelegen Middellandse Zee of naar het middelgebergte.

Ons domein bestaat uit zeven nieuwbouw gîtes, waarbinnen ieder zijn privacy heeft. Iedere gîte heeft zijn eigen terras (met zicht op zwembad), twee slaapkamers, twee toiletten, een badkamer een woonkamer en keuken. Een privé zwembad waar naar hartenlust gebruik van gemaakt kan worden. Uw voertuig stalt u op de privéparking welke binnen de omheining is gelegen. Voor de kinderen is er een speeltuin voorzien.

Zoals u kan zien is er voor elk wat wils. Wij hopen dan ook u te mogen ontmoeten op ons zonnig Bloemendomein. Wij zullen U er graag ontvangen.

Dus tot binnenkort

Franky & Inge

Wie zoekt die vindt …

Ons dorp Gagnières vanuit de hoogte in herfstsfeer, wie goed zoekt kan domein des fleurs zien!

tip: zoek de kerktoren
DDF vanuit de hoogte
DDF vanuit de hoogte
DDF vanuit de hoogte

Last minute

actie actie: last minute

van 27/6/2014 tot 04/07/2014 voor maar 650€ ipv 750€

alles inbegrepen:  gite voor max. 6 pers. met zwembad , opkuis , verbruik water , elektriciteit , kluis , parking voor 2 voertuigen per gite

wees er snel bij!!

contacteer ons via:

www.domainedesfleurs.be

of mail naar info@domainedesfleurs.be

Wees er snel bij want plaatsten zijn beperkt.

Mistral

De hele week al was de mistral prominent aanwezig en met windsnelheden van tegen de 100 km/u blies die droge koele wind elk restje vocht uit de lucht weg, een wolkenloze staalblauwe hemel was het resultaat.
Om het gras in de groei te houden hebben we bijna dag en nacht moeten beregenen, gelukkig staat er nog water in de Gagnière 😉
Maar onze volgehouden inspanningen lonen de moeite, langzaam maar zeker wordt de omgeving groener en groener. Ook in de gîtes zijn we nog een beetje aan het werk geweest, zes van de acht huisjes zijn helemaal klaar geïsoleerd en van airco voorzien en al, de laatste twee worden deze week afgewerkt.isolatie

Dat isoleren was al een belevenis op zich, het leek wel een marsmannetje dat op de daken liep, maar effectief is het wel want de temperatuur in de kamers is heel wat aangenamer na een hete dag als vandaag. Op de koelste plaats, dat is hier het terras naast de rivier, was het nog altijd 27°; dat is zomerweer in Vlaanderen!

Ook problemen steken zo nu en dan eens de kop op, en gelukkig gebeurt dat nu, en deze zijn er om opgelost te worden. Zo hebben wij de voorbije vrijdag een lek in de hoofdaansluiting van de waterleiding vastgesteld, een fijn waterstraaltje maar, maar het kan snel groter worden… Maandag komen ze al het lek herstellen.
Maar dan zijn we alweer enkele dagen verder…

Groetjes en tot een volgende…

LET OP : LEUK NIEUWS !!!!!!!!!!!

we staan op het vakantiesalon in Antwerpen Expo 2014
van 23 TOT 27 JANUARI 2014
stand 1113 hall 1

Heb je zin om ons een bezoekje te brengen we hebben nog vrije kaarten ter beschikking (zolang de voorraad strekt).
Franky en Inge van Domaine des fleurs zullen jullie hartelijk ontvangen.
Op de beurs is er een mogelijkheid om te boeken en natuurlijk véél info te krijgen.

ter info : op onze site www.domainedesfleurs.be zijn er weer nieuwe foto’s te zien hoe de werken vorderen .

update foto’s + nieuwe film

Hey Allen,

Alweer een tijdje geleden maar vandaag hebben wij nieuwe foto’s en een nieuwe film online gezet.
Kom en geniet mee van de vooruitgang dat we reeds geboekt hebben.

groetjes

Inge & Franky

funderingen gegoten (nieuwe foto’s)

Na weken met regen waardoor de werken niet konden starten zijn we dan toch zover.
Eens alles opgedroogd konden de kranen eindelijk starten met graven en kon de funderingen gegoten worden.

bekijk de eerste foto’s bij: foto’s  “verbouwingen